KangooJumps!

Duur:

Vanaf 4 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 14,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Basketbal maar dan nét even iets anders… Trek de KangooJumps aan en spring door het hele speelveld heen!

Een absolute trend afgelopen seizoen waren de KangooJumps.
In een speelveld (bijvoorbeeld op gras, asfalt of steen) wordt Basketbal op een geheel ludieke wijze gespeeld. Trek de Kangoojumps (schoenen met springveren eronder) aan en jump naar het basketnet van de tegenstander.
Speel de bal over, stuiter naar de overkant en scoor! Behaal zoveel mogelijk punten in een tijdsbestek van 15 minuten per speelronde! Wij beschikken over maar liefst 30 Kangoo Jumps in diverse maten. Gegarandeerd dat we daarmee twee teams van 8 personen kunnen samenstellen.

Deze unieke activiteit is speciaal ontwikkeld voor de tieners van uw vakantiepark, leeftijd vanaf 12 jaar (schoenen variëren van maat 36 tot maat 45!)

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van KangooBasketJump. Tijdens het spel zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de activiteitenbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

KangooBasketJump kan gespeeld worden op een grasveld, asfalt of in een sporthal. Voordat het spel begint zetten we een speelveld uit. Beschikt u niet over twee basketnetten? Wij hebben twee goaltjes die wij meenemen. Zo kunnen we eenvoudig switchen van BasketJump naar HandbalJump.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 14,00 p.p.) Klik hier voor de prijslijst

* Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit? De kosten bedragen voor 4 uur € 425,00 excl. BTW voor 2,5 uur speelplezier. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

KangooJump Workout

Voor de echte fanatiekelingen onder ons is het ook mogelijk om een workshop van 45 minuten te volgen. In deze intensieve workout maak je kennis met de basistechnieken van KangooJumps. Na de warming-up is het tijd voor het echte werk. Spring heen en weer en volg de passen van de instructeur (uitermate geschikt voor scholen – CIOS, Sport en Bewegen etc.)

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Heb je een vraag?