Kickstar Boogschieten/Voetbal

Duur:

Vanaf 1 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 12,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Elektronische scoreborden met diverse speelvormen

Typisch een activiteit die perfect aansluit bij andere unieke activiteiten! Op zoek naar meerdere spelen waarbij de funfactor gegarandeerd wordt? Kies dan naast bijvoorbeeld Bumperballz Voetbal, Lasergamen ook voor Kickstar Boogschieten/Voetbal. Hét spel voor diverse doelgroepen.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de voetbal activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

Wij beschikken over twee elektronische scoreborden. Zo is het mogelijk Kickstar Boogschieten en Voetbal tegelijkertijd te spelen. De groepsgrootte kan variëren van 2 deelnemers tot aan groepjes van 7/8 personen.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 12,00 p.p.) Klik hier voor de prijslijst

*Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit. De kosten bedragen voor 1,5 uur € 135,00 excl. BTW. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op; info@uniekeactiviteiten.nl

IMG_6450

Heb je een vraag?