Spelshows

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 12,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Kiest u voor een oerhollandse spelshow of voor een CSI Dinnergame? Bekijk het aanbod!

CSI Dinnergame

Sta versteld van het diner… Niet alleen hoe lekker het is maar ook wat daar om heen gebeurt! Er is op mysterieuze wijze een moord gepleegd. Wie heeft dit gedaan, en waarmee? Cluedo is er niets bij!  Samen vormen jullie het forensisch team en gaan jullie op onderzoek uit.  Wie worden er de super detectives van de avond? In diverse teams strijden jullie om deze titel. Uiteraard gebeurt dit alles onder het genot van het diner en drankjes. Vind het juiste fotobewijs en los het geheimschrift op. En als jullie denken de moord opgelost te hebben staan er nog meer misdrijven op het programma…. Wie is de dader? Spannend en humoristisch tegelijkertijd, dat is het CSI Dinnergame.

I Love Holland

Deze avond gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om de stembanden alvast op te warmen! Wie kent dé klassieker van I Love Holland nu niet? Tijdens diverse spelelementen veroveren de teams zoveel mogelijk punten. Welk team drukt als eerste op de knop en raad het juiste antwoord? De hits van toen & nu, hints en vragen over actualiteiten zorgen gegarandeerd voor een hilarisch en tegelijkertijd een super gezellig spel. Stilzitten is onmogelijk…

Let’s Go For Gold Tonight

Ga met het team voor goud! Deze thema avond staat in het teken van sjieke, gave en unieke opdrachten. Jullie kunnen aanschuiven aan een echte Blackjack- en Roulette tafel, speel je met het team het Champagnespel, Goudstaven torenspel maar ook kraken jullie de code van de kluis waarin de goudstaven liggen. Welk team verdiend de meeste goudstaven? Dit thema is uitermate geschikt met een diner/buffet tussendoor zodat jullie kunnen genieten van een uitbreide avond vol spelplezier!

Om de show nóg completer te maken is het mogelijk om een Karikatuur Tekenaar in te boeken en/of een tafelgoochelaar.

Employee of the Year

The game Employee of the Year is een game waarbij de capaciteit van de werknemers wordt getest. Wie is creatief, heeft tactisch inzicht en kan het beste samenwerken? Tijdens de game strijden teams tegen elkaar tijdens een zestal onderdelen. Wie worden dit jaar bij jullie de Employees of the Year?

Overige spelshows

Heeft u interesse om een spelshow op maat? Informeer naar onze mogelijkheden.

Spelshow 1 spelshow 2 spelshow 3

Heb je een vraag?