Spelshows

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 12,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Kiest u voor een oerhollandse spelshow of voor een CSI Dinnergame? Bekijk het aanbod!

TIK TAK BOEM!

Een interactief spel waarbij samenwerking, creativiteit en het benutten van talenten op de voorgrond staat. Er wordt gestreden tegen andere teams, waarbij het de bedoeling is dat de tijd die op de bom staat zo min mogelijk afloopt, maar juist oploopt! Door middel van verschillende interactieve spelletjes kan er tijd verloren en gewonnen worden. Er worden verschillende teams gemaakt bestaande uit 8-10 personen.

Wie=de Mol Stadsspel

Wie=de mol? wordt door verschillende teams gespeeld, Ga met jouw team de strijd aan tegen de andere teams, maar let ook goed op je eigen teamgenoten! Één van je teamgenoten is namelijk een echte bedrieger, de Mol. Hij of zij moet ervoor zorgen dat de opdrachten mislukken door het spel te saboteren, waardoor er geen geld verdiend kan worden.

Crazy 66 Stadsspel

De Crazy 66 game is gekkenwerk! De ene opdracht volgt direct na de andere. Foto’s, filmpjes, en de meest doldwaze opdrachten staan op je te wachten. Ready to go completely crazy!? Op een afgesproken locatie worden jullie ontvangen door onze spelleiders. Na de teamindeling, het kiezen van de captains en de uitleg gaan jullie het centrum in. Hier krijgt iedere groep de tijd om de opdrachten uit te voeren! Geloof ons. De ene is nog dwazer dan de ander.

Lie Before You Die

Tijdens deze interactieve spelshow krijgt iedereen een anonieme rol toebedeeld. De moordenaars vormen samen een pact en proberen iedereen te ´vermoorden´. Zij moeten hun ware identiteit natuurlijk wel verborgen houden. De taak van de burgers is om de moordenaars uit te roeien! Gevolgd door spectaculaire spellen waarbij jullie punten kunnen inzetten. Voert je teamgenoot de opdracht juist uit?

The Hangover

Een vrijgezellengame, een uitje om niet stil te zitten! Ontdek en beleef hilarische avonturen samen met jullie gezelschap. Samen, met en tegen elkaar strijden jullie om de Hangover Award! De grote vraag is… Wat is er allemaal gebeurd gisteravond? Jullie gaan een reconstructie maken van deze avond waarbij ludieke opdrachten en foto’s gemaakt moeten worden!
Een ultieme vrijgezellenopdracht of teambuildingsspel, waarbij een overdosis lef voor nodig is!

CSI Dinnergame

Sta versteld van het diner… Niet alleen hoe lekker het is maar ook wat daar om heen gebeurt! Er is op mysterieuze wijze een moord gepleegd. Wie heeft dit gedaan, en waarmee? Cluedo is er niets bij!  Samen vormen jullie het forensisch team en gaan jullie op onderzoek uit.  Wie worden er de super detectives van de avond? In diverse teams strijden jullie om deze titel. Uiteraard gebeurt dit alles onder het genot van het diner en drankjes. Vind het juiste fotobewijs en los het geheimschrift op. En als jullie denken de moord opgelost te hebben staan er nog meer misdrijven op het programma…. Wie is de dader? Spannend en humoristisch tegelijkertijd, dat is het CSI Dinnergame.

I Love Holland

Deze avond gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om de stembanden alvast op te warmen! Wie kent dé klassieker van I Love Holland nu niet? Tijdens diverse spelelementen veroveren de teams zoveel mogelijk punten. Welk team drukt als eerste op de knop en raad het juiste antwoord? De hits van toen & nu, hints en vragen over actualiteiten zorgen gegarandeerd voor een hilarisch en tegelijkertijd een super gezellig spel. Stilzitten is onmogelijk…

Let’s Go For Gold Tonight

Ga met het team voor goud! Deze thema avond staat in het teken van sjieke, gave en unieke opdrachten. Jullie kunnen aanschuiven aan een echte Blackjack- en Roulette tafel, speel je met het team het Champagnespel, Goudstaven torenspel maar ook kraken jullie de code van de kluis waarin de goudstaven liggen. Welk team verdiend de meeste goudstaven? Dit thema is uitermate geschikt met een diner/buffet tussendoor zodat jullie kunnen genieten van een uitbreide avond vol spelplezier!

Om de show nóg completer te maken is het mogelijk om een Karikatuur Tekenaar in te boeken en/of een tafelgoochelaar.

Penoza Dinnergame

Tijdens de dinnergame Penoza nemen we een kijkje in de onderwereld – we worden geteisterd door misdaad. Terwijl de maffia steeds meer aan de macht komt, heeft de politie het nakijken. Tijdens de dinnergame infiltreren jullie in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Kunnen jullie de criminelen op het spoor komen? Een spannende, interactieve dinnergame waarbij samenwerking, inzicht en technologie zorgen voor een leuk kat- en muisspel.

Employee of the Year

The game Employee of the Year is een game waarbij de capaciteit van de werknemers wordt getest. Wie is creatief, heeft tactisch inzicht en kan het beste samenwerken? Tijdens de game strijden teams tegen elkaar tijdens een zestal onderdelen. Wie worden dit jaar bij jullie de Employees of the Year?

Spelshow 1 spelshow 2 spelshow 3

Heb je een vraag?