Waterballz

Duur:

Vanaf 2,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf 375 euro (alleen mogelijk voor groepen)

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

De Waterballz zijn een absolute hit onder de vakantieparken!

Lopen over het water in een grote opblaasbare bal! Wie wil dat nu niet?

De funfactor is gegarandeerd een 10! Al vanaf 4 jaar kunnen de kids meedoen aan de activiteit Waterballz. Verwacht u een grote opkomst? Dan raden wij u zeker aan om met een inschrijflijst te werken. Wij beschikken over 6 Waterballz en over enthousiaste medewerkers die deze activiteit begeleiden.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de Waterballz activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

Het is mogelijk om de Waterballen in te zetten in bijvoorbeeld een zwembad. In verband met de ritsen die behoorlijk kwetsbaar zijn is het niet mogelijk om deze activiteit te organiseren in buitenwater in combinatie met een zandstrand. Wij zorgen zelf voor de benodigde materialen, verlengkabels e.d. Per uur kunnen ongeveer 80 kids deelnemen aan de activiteit.

Wat zijn de kosten?

De Waterballz zijn uitsluitend te boeken voor groepen.
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit. De kosten bedragen voor 2,5 uur € 375,00 excl. BTW. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op; info@uniekeactiviteiten.nl

IMG_6452

Heb je een vraag?