Logo Unieke Activiteiten nieuw transparant

Waterballz

vanaf 2,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 375,00 (alleen mogelijk voor groepen)

De waterballz zijn een absolute hit onder de vakantieparken!

Lopen over het water in een grote opblaasbare bal! Wie wil dat nu niet?

De funfactor is gegarandeerd een 10! Al vanaf 4 jaar kunnen de kids meedoen aan de activiteit Waterballz. Vewacht u een grote opkomst? Dan raden wij u zeker aan om met een inschrijflijst te werken. Wij beschikken over 6 Waterballz en over enthousiaste medewerkers die deze activiteit begeleiden. Per uur kunnen ongeveer 80 kids deelnemer aan de activiteit.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit zijn er minimaal twee medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen.

Wat heeft u nodig?

Het is mogelijk om de waterballen in te zetten in bijvoorbeeld een zwembad. In verband met de ritsen die behoorlijk kwetsbaar zijn is het niet mogelijk om dee activiteit te organiseren in buitenwater in combinatie met een zandstrand. Wij zorgen zelf voor de benodigde materialen, verlengkabels e.d.

Wat zijn de kosten?

De Waterballz zijn uitsluiten te boeken voor groepen.
De kosten bedragen € 375,00 voor 2,5 uur excl. BTW.
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.