ArcheryTag

Duur:

Vanaf 2,5 uur

Locatie:

Nederland, Belgie, Luxemburg

Prijs:

vanaf 375 euro

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

ArcheryTag, Dodgebow (combinatie van Boogschieten en Trefbal)

Helemaal hip in het seizoen is ArcheryTag! We creëren een speelveld en plaatsen diverse obstakels. Zet je boog op scherp en schiet met de pijl (met zachte stompe punt) op de tegenstander. Een leuke combinatie tussen trefbal en boogschieten. De eerste ronde overleefd? Dan maken we het speelveld ietwat moeilijker. We hebben diverse spelvormen met ArcheryTag. Voor ieders veiligheid draag je een speciale helm.

Een speelronde duurt circa 15 minuten en er kunnen 16 personen deelnemen (twee teams van 8 personen). Afgestemd op het aantal deelnemers kunnen de speelrondes ook worden ingekort of juist langer worden gemaakt.

Geen personeel beschikbaar?
Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit ArcheryTag zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Let us Train You aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?
ArcheryTag wordt gespeeld op een gras- of sportveld. In samenwerking met elkaar plaatsen we obstakels zodat het niet té makkelijk wordt om je tegenstander te raken!

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 375,00 voor 2,5 uur speelplezier. Dit tarief is inclusief de begeleiding vanuit Let us Train You.  Daarnaast worden eenmalig de transportkosten van € 50,00 doorberekend. ArcheryTag is te boeken vanaf minimaal 1,5 uur.

ArcheryTag is ook te boeken voor kleine groepen. Hiervoor hanteren wij onze per persoonstarieven. Kijk hiervoor in onze prijslijst.

ArcheryTag 1 webstie

 

Heb je een vraag?