ArcheryTag

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 14,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

ArcheryTag, Dodgebow (combinatie van Boogschieten en Trefbal)

Helemaal hip in het seizoen is ArcheryTag! We creëren een speelveld en plaatsen diverse obstakels. Zet je boog op scherp en schiet met de pijl (met zachte stompe punt) op de tegenstander. Een leuke combinatie tussen trefbal en boogschieten. De eerste ronde overleefd? Dan maken we het speelveld ietwat moeilijker. We hebben diverse spelvormen met ArcheryTag. Voor ieders veiligheid draag je een speciale helm.

Een speelronde duurt circa 15 minuten en er kunnen 16 personen deelnemen (twee teams van 8 personen). Afgestemd op het aantal deelnemers kunnen de speelrondes ook worden ingekort of juist langer worden gemaakt.

Geen personeel beschikbaar?


Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit ArcheryTag zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?


ArcheryTag wordt gespeeld op een gras- of sportveld. In samenwerking met elkaar plaatsen we obstakels zodat het niet té makkelijk wordt om je tegenstander te raken!

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 14,00 p.p.) Klik hier voor de prijslijst

Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit? De kosten bedragen € 375,00 excl. BTW voor 2,5 uur speelplezier. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

ArcheryTag 1 webstie

 

Heb je een vraag?