ArcheryTag_Banner

ArcheryTag

vanaf 1,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 14,00 per persoon

ArcheryTag-Dodgebow (een combinatie van Boogschieten en Trefbal)

Helemaal hip in het seizoen is ArcheryTag! We creëren een speelveld en plaatsen diverse obstakels. Zet je boog op scherp en schiet met de pijl (met zachte stompe punt) op de tegenstander. Een leuke combinatie tussen trefbal en boogschieten. De eerste ronde overleefd? Dan maken we het speelveld ietwat moeilijker. We hebben diverse spelvormen met ArcheryTag. Voor ieders veiligheid draag je een speciale helm.

Een speelronde duurt ongeveer 15 minuten en er kunnen 16 personen deelnemen (twee teams van 8 personen). Afgestemd op het aantal deelnemers kunnen speelrondes pook worden ingekort of juist langer gemaakt.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit zijn er minimaal twee medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen.

Wat heeft u nodig?

ArcheryTag wordt gespeeld op een gras- of sportveld. In samenwerking met elkaar plaatsen we obstakels zodat het niet té makkelijk wordt om je regenstander te raken.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst in twee doelgroepen:

per persoon
Al mogelijk vanaf € 14,00 per persoon
Klik hier voor de prijslijst

per groep
u weet nog niet hoeveel deelnemers er zullen zijn.
De kosten bedragen voor 2,5 uur € 375,00 exclusief BTW.
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.