Logo Unieke Activiteiten nieuw transparant

EI-genwijze rEIziger (wandeltocht)

ongeveer 2 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 17,50 per persoon

Een wandelroute, een mooie omgeving en een aanslag… dat zijn de ingrediënten voor onze EI-genwijze rEIziger wandeltocht. Loop door de door jullie zelfgekozen mooie omgeving en kom er achter wie de dader is van de brutale aanslag op het vliegveld van Rommeldam. Kijk goed om je heen tijdens deze wandeltocht want het mysterie wordt niet zomaar opgelost. Daar zullen jullie actief voor aan de slag moeten. Breinkrakers, puzzels en opdrachten… Weten jullie binnen de tijd de juiste verdachte aan te houden?

Onze nieuwste activiteit van 2018, iedereen kan meedoen. We hebben diverse tochten (+/- 7 kilometer) voor volwassenen, kinderen of juist voor families. Deze wandeltocht is ook uitermate geschikt voor een bedrijfs- teambuildingsuitje. De reconstructie staat al op jullie te wachten…

Hoe gaan we te werk?

Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit is er minimaal één medewerker per groep van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zal verzorgen. Wandelschoenen aan en vertrekken maar!

Waar wordt het spel gespeeld?

Het spel kan op iedere willekeurige locatie gespeeld worden. De lengte van de wandeltocht is variabel, maar gemiddeld zo’n 7 kilometer. Als jullie zelf een mooie route weten horen wij dit graag en dan passen wij het spel hier op aan.

Variatie

Nog iets extra’s toevoegen aan de wandeltocht? Kies dan voor de KangooJumps. Halverwege de tocht of net op het einde krijgt iedere deelnemer deze leuke schoenen an met springveren eronder. Jump een kilometer samen met je vrienden en collega’s: hilarisch en gezellig! De schoenen gaan in onze bus en zullen we weer droppen op een afgesproken locatie op de route van de wandeltocht. Dit is mogelijk voor € 4,50 per persoon extra.

Wat zijn de kosten?

De EI-genwijze rEIziger (wandeltocht) is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon op basis van 55 personen. Dit alles op uw eigen gewenste locatie.
Bekijk hier de tarieven.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.