Lasergamen_Banner

Lasergamen

vanaf 1,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 16,50 per persoon

48 laserpistolen + meerdere speelvormen = gegarandeerd plezier!

Hoewel lasergamen als activiteit niet geheel uniek is, maken wij dit wel uniek! Wij brengen het lasergamen naar uw eigen gewenste locatie! In vier teams van ieder maximaal 6 personen gaan zij de strijd met elkaar aan. Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes en zorg dat je niet geraakt wordt door een laserpistool van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn er diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘koning’ van jouw team. In speelrondes van +/- 15 minuten kunnen maar liefst 24 personen meespelen. Dat betekent gegarandeerd speelplezier met iedereen vanaf 7 jaar.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen.

Wat heeft u nodig?

Op iedere willekeurige boslocatie kan het spel Lasergamen gespeeld worden. Belangrijk is dat er met gemak door het bos gerend kan worden. Wij zorgen voor het afzetlint om het speelveld (minimaal 50×30 meter) uit te zetten. Eventueel is het ook mogelijk om te Lasergamen op een (heuvelachtig) grasveld, in een kantoorruimte of in een loods. In samenwerking met elkaar plaatsen we obstakels zodat het niet té makkelijk wordt om de tegenstander te raken!

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 180,00 per uur. Dit tarief is inclusief begeleiding vanuit Unieke Activiteiten. In totaal kunnen 72 personen per uur meespelen, wat neerkomt op € 2,50 per persoon voor een speelronde van +/1 15 minuten! Daarnaast worden eenmalig € 50,00 transportkosten doorberekend. Het Lasergamen is te boeken vanaf minimaal 1,5 uur.

Lasergamen is ook de boeken voor kleine groepen. Hiervoor hanteren wij prijzen per persoon. Kijk hier voor onze tarieven.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.