Bumperballz_Banner

Bumperballz Voetbal

vanaf 1,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 14,00 per persoon

Nu ook in combinatie met de Mini Bumperballz! Speciaal voor ook de kleinste deelnemers (vanaf 7 jaar!)

Actief een potje voetbal spelen op een unieke wijze!

Onze allereerste unieke activiteit van 2012 is de Bumperballz Voetbal. Iedereen vanaf 10 jaar (dus ook de volwassenen!) kan tijdens de voetbal activiteit deelnemen. Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Ook in kleinere of juist nóg grotere groepen is deze activiteit zeer geschikt. Een gezellig, actief voetbalspel voor iedere bezoeker van uw bedrijf, camping, school of als vrijgezellenfeestje.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de voetbal activiteit is er minimaal een getrainde medewerker van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zal verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

Om het spel te kunnen starten dient u op de door u gekozen locatie een stroompunt beschikbaar te hebben. Wij zorgen zelf voor de benodigde verlengkabels e.d. Bumperballz Voetbal kan gespeeld worden op een grasveld of gymzaal. Ook kunt u een opblaasbaar veld huren (extra), deze kan zowel binnen als buiten opgezet worden. U dient (met of zonder veld) rekening te houden met een zachte ondergrond (bijvoorbeeld gras) zonder scherpe punten en een benodigde afmeting is 17×10 meter. Houdt rekening met extra ruimte daar omheen mocht u het opblaasbaar veld huren.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst in twee doelgroepen:

per persoon
Al mogelijk vanaf € 14,00 per persoon
Klik hier voor de prijslijst

per groep
u weet nog niet hoeveel deelnemers er zullen zijn.
De kosten bedragen voor 2,5 uur € 375,00 exclusief BTW.
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.