Bumperballz_Banner

Bumperballz Voetbal

vanaf 1,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 14,00 per persoon

Nu ook in combinatie met de Mini Bumperballz! Speciaal voor ook de kleinste deelnemers (vanaf 7 jaar!)

Actief een potje voetbal spelen op een unieke wijze!

De allereerste unieke activiteit van 2012 is de Bumperballz Voetbal. Iedereen vanaf 7 jaar (dus ook de volwassenen!) kan tijdens de voetbal activiteit deelnemen. Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Ook in kleinere of juist nóg grotere groepen is deze activiteit zeer geschikt. Een gezellig, actief voetbalspel voor iedere bezoeker (ook Mini Bumperballz beschikbaar!) van uw bedrijf, camping, school of als vrijgezellenfeestje.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de voetbal activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

Om het spel te kunnen starten dient u op de door u gekozen locatie een stroompunt beschikbaar te hebben. Wij zorgen zelf voor de benodigde verlengkabels e.d. Het opblaasbaar veld kan zowel binnen als buiten opgezet worden. U dient wel rekening te houden met een zachte ondergrond (bijvoorbeeld gras) zonder scherpe punten. De benodigde afmeting is 17×10 meter. Houdt rekening met extra ruimte daar omheen.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst in twee doelgroepen:

per persoon
Al mogelijk vanaf € 14,00 per persoon
Klik hier voor de prijslijst

per groep
u weet nog niet hoeveel deelnemers er zullen zijn.
De kosten bedragen voor 2,5 uur € 375,00 exclusief BTW.
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Bumperballz Voetbal gecombineerd met de Mini Bumperballz

Heeft u veel diverse leeftijdscategorieën aanwezig op uw locatie? Maak dan gebruik van de Mini Bumperballz + Bumperballz. Zo kan iedereen (vanaf 7 jaar) meedoen met dit te gekke voetbalspel!

We nemen dan zowel de grote als de kleine ballen mee en maken een verdeling per doelgroep.

De tijdsduur zal dan langer zijn. Een schema zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien:
14.00 – 15.30 uur 7 tot 10 jaar
15.30 – 16.00 uur 10 tot 14 jaar
19.30 – 21.00 uur 14+

De medewerkers van Unieke activiteiten blijven op uw locatie tot en met de avond. Mocht het in de middag wat uitlopen, dan is dat natuurlijk ook prima. De kosten voor bovenstaande opzet bedragen (exclusief BTW) € 525,00 + € 50,00 transportkosten.

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.