KangooJumps_Banner

KangooJumps

vanaf 4 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 14,00 per persoon

Basketbal maar dan nét even anders... Trek de KangooJumps aan en spring door het hele speelveld heen!

Een absolute trend zijn de KangooJumps.
In een speelveld (bijvoorbeeld op gras, asfalt of steen) wordt Basketbal op een geheel ludieke wijze gespeeld. Trek de KangooJumps (schoenen met springveren eronder) aan en jump naar het basketnet van de tegenstander.
Speel de bal over, stuiter naar de overkant en scoor! Behaal zoveel mogelijk punten in een tijdbestek van 15 minuten per speelronde! Wij beschikken over maar liefst 30 KangooJumps in diverse maten. Gegarandeerd dat we daarmee twee teams van 8 personen kunnen samenstellen.

Deze unieke activiteit is geschikt voor iedereen in de leeftijd vanaf 12 jaar en met schoenmaat 36 t/m 45.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van de gehele activiteit. Gedurende de activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de begeleiding zullen verzorgen. 

Wat heeft u nodig?

KangooJumps kan gespeeld worden op een grasveld, op asfalt of in een sporthal. Voordat de activiteit begint zetten wij een speelveld uit. Beschikt u niet over twee basketnetten? Wij hebben twee goaltjes die wij menemen. Zo kunnen we eenvoudig switchen van BasketJump naar HandbalJump.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst in twee doelgroepen:

per persoon
Al mogelijk vanaf € 15,50 per persoon
Klik hier voor de prijslijst

per groep
u weet nog niet hoeveel deelnemers er zullen zijn? 
De kosten bedragen voor 2,5 uur € 425,00 exclusief BTW.
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

KangooJump Workout

Voor de echte fanatiekelingen onder ons is het ook mogelijk om een workshop van 45 minuten te volgen. In deze intensieve workout maak je kennis met de basistechnieken van KangooJumps. Na de warming-up is het tijd voor het echte werk. Spring heen en weer en volg de passen van de instructeur. (uitermate geschikt voor scholen, CIOS, Sport & Bewegen etc.)

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.