Kluiscode25_Banner

Kluiscode 25

vanaf 1 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 18,50 per persoon

Kluiscode 25, een verrassend spannend spel!

ROOMSERVICE! Welkom in hotelkamer 25! Dat zijn de eerste woorden van dit spannende spel. Wat is er gebeurd? En belangrijker nog… wat gaat er de komende 25 minuten plaatsvinden in deze kamer? Ontdek samen met he team van 8-10 personen de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen. Welk team kraakt als eerste de kluiscode en wie van de teams behaalt de meeste punten?

Net even anders…

Kluiscode 25 is gebaseerd op de beroemde EscapeRooms. Maar… Wij doen het net even anders. Wij brengen het spel bij u op locatie. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een ruimte van ongeveer 15 x 15 meter welke in zijn geheel is af te sluiten (met een deur). Een stroompunt in deze ruimte is gewenst zodat we onze verlichting kunnen aansluiten. Om de spelbeleving nóg groter te maken kunt u er voor zorgen dat de ruimte (gedeeltelijk) donker wordt gemaakt.

Naast een hotelkamer kunnen jullie ook als professor het laboratorium betreden. rek de labjas aan en waan jezelf als de professor. Ontdekken jullie alle mysteries die in dit lab achter zijn gebleven en bevrijd je zo jezelf en je andere medewerkers uit quarantaine? Maar let op… jullie hebben maar 25 minuten de tijd! Tik tak tik tak…

Hoe werkt het spel?

In groepen van 8-10 personen gaan de deelnemers de hotelkamer/het laboratorium binnen. De klok tikt… de 25 minuten zijn gestart! Hoe het precies werkt blijft nog een geheim maar dat er punten te behalen zijn kunnen we wel al verklappen. Welk team behaalt de meeste punten in deze mysterieuze hotelkamer?

Vanaf welke leeftijd mag je deelnemen?

Kluiscode 25 heeft twee verschillende hotelkamers ingericht. De doelgroep van 8-14 jaar kan deelnemen (onder begeleiding van een volwassene) en we kunnen het spel aanbieden voor de leeftijdscategorie vanaf 16 jaar.

Wat zijn de kosten?

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

De kosten hebben wij opgesplitst in twee doelgroepen:

per persoon
Al mogelijk vanaf € 18,50 per persoon
Klik hier voor de prijslijst

per groep
1e uur € 175,00 excl. BTW
2e uur € 150,00 excl. BTW
3e uur € 125,00 excl. BTW
Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.