Logo Unieke Activiteiten nieuw transparant

Bedrijfsuitjes

Zin in een uitje waarbij je samen met je team actief bezig bent? Neem plaats in een Bumperbal waarbij je alle kanten op kunt vliegen… Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes en zorg dat je niet geraakt wordt door een laserpistool van het andere team bij de activiteit Lasergamen… Zet je boog op scherp bij ArcheryTag en schiet met de pijl op de tegenstander… Ontdek samen met je team de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen in hotelkamer 25… En voor de fanatiekelingen onder ons: trek de Kangoojumps aan en jump naar het basketnet van de tegenstander…

Als afsluiter of als hoofdactiviteit kunt u ook kiezen voor een oerhollandse spelhow of een Dinnergame! 

Onderstaande arrangementen zijn met zorg samengesteld:

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Afhankelijk van de groepsgrootte stellen we een programma samen. De tijdsduur is zelf in te vullen. 
Onze tarieven zijn als volgt:

€ 21,50 per persoon* (25 tot 50 leerlingen)
€ 17,50 per persoon* (50 tot 100 leerlingen)
€ 16,00 per persoon* (100 tot 150 leerlingen)
€ 13,50 per persoon* (150 tot 200 leerlingen)
€ 0,35 reiskosten per kilometer*

*excl. BTW (Is jullie school niet BTW plichtig, dan vervalt de BTW: wij zijn CRKBO erkend.)

Alle activiteiten vinden plaats op uw eigen gewenste locatie. 

Wilt u een activiteit van ons integreren in uw eigen dagprogramma? Dat kan uiteraard ook, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

SPORTIEF

Lasergamen 1,5 uur
Bumperballz 1,5 uur

€ 28,00 per persoon* (vanaf 25 personen)
€ 24,00 per persoon* (vanaf 40 personen)
€ 22,00 per persoon* (vanaf 60 personen)

*excl. BTW en eenmalig € 50,00 transportkosten (ongeacht de locatie in Nederland). Inclusief materiaal en professionele begeleiding.

Zin in een actief en uniek potje voetbal en Lasergamen? Dan is het SPORTIEF arrangement een aanrader! 

Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Even een korte pauze om te kunnen uitpuffen van deze intensieve activiteit en dan starten we met Lasergamen. Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes en zorg dat je niet geraakt wordt door een lasergun van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘koning’ van jouw team.

Afhankelijk van de grootte van de groep worden de activiteiten achter elkaar gespeeld, of verdelen we de groep en spelen beide groepen afwisselend de twee activiteiten. 

SPORTIEF & LEKKER GEK

I Love Holland spelshow 1,5 uur
Lasergamen of Bumperballz 1,5 uur

€ 28,00 per persoon* (vanaf 25 personen)
€ 24,00 per persoon* (vanaf 40 personen)
€ 22,00 per persoon* (vanaf 60 personen)

*excl. BTW en eenmalig € 50,00 transportkosten (ongeacht de locatie in Nederland). Inclusief materiaal en professionele begeleiding.

Zin in een actief en uniek potje voetbal of Lasergamen en daarna een gezellige spelshow spelen? Dan is het SPORTIEF & LEKKER GEK arrangement een aanrader! 

Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Even een korte pauze om te kunnen uitpuffen van deze intensieve activiteit en dan starten we met Lasergamen. Of duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes en zorg dat je niet geraakt wordt door een lasergun van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘koning’ van jouw team.

Tijdens de spelshow I Love Holland gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om de stembanden alvast op te warmen! Wie kent dé klassieker van I Love Holland nu niet? Tijdens diverse spelelementen veroveren de teams zoveel mogelijk punten. Welk team drukt als eerste op de knop en raadt het juiste antwoord? De hits van toen & nu, hints en vragen over actualiteiten zorgen gegarandeerd voor een hilarisch en tegelijkertijd super gezellig spel. Stilzitten is onmogelijk!

MIX & MATCH

Activiteit 3 uur
Spelshow 1,5 uur

Zin in actieve en unieke activiteiten en met daarna een gezellige spelshow? Dan is het MIX & MATCH arrangement een aanrader! 

U maakt een keuze uit 2 van onderstaande activiteiten en 1 van onderstaande spelshows:

Activiteiten

Lasergame

BumperBallz

ArcheryTag

De Eigenwijze Reiziger

Kangoo Jumps

Spelshows

I Love Holland

CSI Dinnergame

Employee of the Year

Na een korte uitleg wordt de groep verdeeld. Beide groepen beginnen met één van beide activiteiten. Na ongeveer 1,5 uur en een korte pauze wisselen de groepen van activiteit. Wanneer iedereen de activiteit heeft gespeeld is het tijd om te starten met de gekozen spelshow!

ONTSNAP & ONTMASKER

Kluiscode 25 1,5 uur
Dinnergame CSI 1,5 uur

€ 31,50 per persoon* (vanaf 25 personen)
Grote groepen in overleg.

*excl. BTW en eenmalig € 50,00 transportkosten (ongeacht de locatie in Nederland). Inclusief materiaal en professionele begeleiding. Catering dient u zelf te verzorgen.

Zin om iedereen aan het denken te zetten? Dan is het ONTSNAP & ONTMASKER arrangement een aanrader! 

ROOMSERVICE! Welkom in hotelkamer 25! Maak samen met je team de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen. Welk team kraakt als eerste de kluiscode? En sta versteld van wat er om het diner heen gebeurt… Er is op mysterieuze wijze een moord gepleegd. Wie heeft dit gedaan en waarmee? Cluedo is er niets bij! Samen vormen jullie het forensisch team en gan jullie op onderzoek uit. Wie worden de super detectives van de avond?

Wilt u zelf een arrangement samenstellen afhankelijk van de doelgroep, budget en groepsgrootte? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een passend voorstel.