Spelshows_Banner

Spelshows

vanaf 1,5 uur
iedere gewenste eigen locatie
vanaf € 12,00 per persoon

Kiest u voor een oerhollandse spelshow of voor een CSI Dinnergame? Bekijk het aanbod!

CSI Dinnergame

Sta versteld van het diner… Niet alleen hoe lekker het is, maar ook wat daar omheen gebeurt! Er is op mysterieuze wijze een moord gepleegd. Wie heeft dit gedaan en wanneer? Cluedo is er niets bij! Samen vormen jullie het forensisch team en gaan jullie op onderzoek uit. Wie worden de super detectives van de avond? In diverse teams strijden jullie om deze titel. Vind het juiste fotobewijs en los het geheimschrift op. En als jullie denken de moord opgelost te hebben staan er nog meer misdrijven op het programma… Wie is de dader? Spannend en humoristisch tegelijkertijd, dat is de CSI Dinnergame.

I Love Holland

Deze avond gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om de stembanden alvast op te warmen! Wie kent dé klassieker van I Love Holland nu niet? Tijdens diverse spelelementen veroveren de teams zoveel mogelijk punten. Welk team drukt als eerste op de knop en raadt het juiste antwoord? De hits van toen & nu, hints en vragen over actualiteiten zorgen gegarandeerd voor een hilarisch en tegelijkertijd super gezellig spel. Stilzitten is onmogelijk…

Let’s Go For Gold Tonight

Ga met het team voor goud! Deze thema-avond staat in het teken van sjieke, gave en unieke opdrachten. Jullie kunnen aanschuiven aan een echte Blackjack- en Roulette tafel, spel je met het team het Champagnespel, Goudstaven torenspel en ook kraken jullie de code van de kluis waarin de goudstaven liggen. Welk team verdient de meeste goudstaven? Dit thema is uitermate geschikt met een diner/buffet tussendoor zodat jullie kunnen genieten van een uitgebreide avond vol spelplezier!

Om de show nóg completer te maken is het mogelijk om extra items toe te voegen als een karikatuur tekenaar en een tafelgoochelaar.

Employee of the Year

De game Employee of the Year is een game waarbij de capaciteit van de werknemers wordt getest. Wie is creatief, heeft tactisch inzicht en kan het beste samenwerken? Tijdens de game strijden teams tegen elkaar in een zestal onderdelen. Wie worden dit jaar bij jullie de Employee of the Year?

Overige spelshows

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht!

Heeft u interesse voor een spelshow op maat? Informeer naar onze mogelijkheden.

Wanneer u meerdere activiteiten kiest uit ons assortiment, dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op via info@uniekeactiviteiten.nl.