Bumperballz Voetbal

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Nederland, Belgie, Luxemburg

Prijs:

vanaf 275 euro

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Nieuw in 2017, de Mini Bumperballz! Speciaal voor ook de kleinste deelnemers (vanaf 7 jaar!)

Actief een potje voetbal spelen op een unieke wijze! 

De allereerste unieke activiteit van 2012 is de Bumperballz Voetbal. Iedereen vanaf 7 jaar (dus ook de volwassenen!) kan tijdens de voetbal activiteit deelnemen. Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Ook in kleinere of juist nóg grotere groepen is deze activiteit zeer geschikt. Een gezellig, actief voetbalspel voor iedere bezoeker (ook Mini Bumperballz beschikbaar!) van uw bedrijf, camping, school of als vrijgezellenfeestje.

Geen personeel beschikbaar?
Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de voetbal activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Let us Train You aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?
Om het spel te kunnen starten dient op de door u gekozen locatie een stroompunt aanwezig te zijn. Wij zorgen zelf voor de benodigde verlengkabels e.d. Het opblaasbaar veld kan zowel binnen als buiten opgezet worden. U dient wel rekening te houden met een zachte ondergrond (bijv. gras) zonder scherpe punten. De benodigde afmeting is 17×10 meter, houd rekening met extra ruimte daar om heen.

Wat zijn de kosten?
De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 12,50 p.p.) Klik hier voor de prijslijst
* Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit. De kosten bedragen voor 2,5 uur € 345,00 excl. BTW. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op; info@uniekeactiviteiten.nl

Bumperballz Voetbal 3

Heb je een vraag?