Bumperballz Voetbal

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 14,00 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Nu ook in combinatie met de Mini Bumperballz! Speciaal voor ook de kleinste deelnemers (vanaf 7 jaar!)

Actief een potje voetbal spelen op een unieke wijze! 

De allereerste unieke activiteit van 2012 is de Bumperballz Voetbal. Iedereen vanaf 7 jaar (dus ook de volwassenen!) kan tijdens de voetbal activiteit deelnemen. Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Ook in kleinere of juist nóg grotere groepen is deze activiteit zeer geschikt. Een gezellig, actief voetbalspel voor iedere bezoeker (ook Mini Bumperballz beschikbaar!) van uw bedrijf, camping, school of als vrijgezellenfeestje.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de voetbal activiteit zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

Om het spel te kunnen starten dient op de door u gekozen locatie een stroompunt aanwezig te zijn. Wij zorgen zelf voor de benodigde verlengkabels e.d. Het opblaasbaar veld kan zowel binnen als buiten opgezet worden. U dient wel rekening te houden met een zachte ondergrond (bijv. gras) zonder scherpe punten. De benodigde afmeting is 17×10 meter, houd rekening met extra ruimte daar om heen.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 14,00 p.p.) Klik hier voor de prijslijst

Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit. De kosten bedragen voor 2,5 uur € 375,00 excl. BTW. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Bumperballz Voetbal gecombineerd met de Mini Bumperballz

Veel kinderen in diverse leeftijdscategorieën aanwezig op uw locatie? Maak dan gebruik van de Mini Bumperballz + Bumperballz. Zo kan iedereen (vanaf 7 jaar) meedoen met dit te gekke voetbalspel!

We nemen dan zowel de grote als de kleine ballen mee enmaken we een verdeling over de doelgroepen.

De tijdsduur is dan ook langer. Bijvoorbeeld:
14.00 – 15.30 uur 7 tot 10 jaar
15.30 – 16.00 uur 10 tot 14 jaar
19.30 – 21.00 uur 14+

De medewerkers van Unieke Activiteiten blijven op uw locatie tot en met de avond. Mocht het in de middag wat uitlopen dan is dat natuurlijk ook prima. De kosten voor bovenstaande opzet bedragen € 525,00 + €  50,00 transportkosten. (excl. BTW)

 

 

 

 

 

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op; info@uniekeactiviteiten.nl

Heb je een vraag?