Lasergamen

Duur:

Vanaf 1,5 uur

Locatie:

Ieder gewenste eigen locatie

Prijs:

vanaf € 16,50 p.p. incl. BTW

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

48 lasergames + meerdere speelvormen = gegarandeerd plezier!

Hoewel Lasergamen als activiteit niet geheel uniek is maken wij dit wel! Wij brengen het Lasergamen naar uw eigen gewenste locatie! In vier teams van ieder maximaal 6 personen gaan zij de strijd met elkaar aan. Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes maar zorg dat je niet geraakt wordt door een laserpistool van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn er diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘Koning’ van jouw team. In speelrondes van +/- 15 minuten kunnen maar liefst 24 personen meespelen. Dat betekent gegarandeerd speelplezier met collega’s, vrienden of kids van de camping (vanaf 7 jaar)

 

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van het gehele spel. Gedurende de activiteit Lasergamen zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de spelbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

 

Wat heeft u nodig?

Op iedere willekeurige boslocatie kan het spel Lasergamen gespeeld worden. Belangrijk is dat er met gemak door het bos gerend kan worden. Wij zorgen voor het afzetlint om het speelveld (minimaal 50×30 meter) uit te zetten. Eventueel Lasergamen op een (heuvelachtig) grasveld, in een kantoorruimte of in een loods is ook mogelijk. In samenwerking met elkaar plaatsen we obstakels zodat het niet té makkelijk wordt om je tegenstander te raken!

 

Wat zijn de kosten?

De kosten bedragen € 180,00 per uur. Dit tarief is inclusief de begeleiding vanuit Let us Train You. In totaal kunnen 72 personen per uur meespelen wat neerkomt op € 2,50 p.p. voor een speelronde van +/- 15 minuten! Daarnaast worden eenmalig de transportkosten van € 50,00 doorberekend. Het Lasergamen is te boeken vanaf minimaal 1,5 uur.

Lasergamen is ook te boeken voor kleine groepen. Hiervoor hanteren wij onze per persoonstarieven. Kijk hiervoor in onze prijslijst

Lasergamen 3 Lasergamen 5

Heb je een vraag?