Techniek4Kids, creatief met materialen!

Duur:

Vanaf 4 uur

Locatie:

Nederland, Belgie, Luxemburg

Prijs:

vanaf 495 euro

Groepsprijs:

Vraag een prijsopgave aan

Een creatief betaalbare unieke activiteit! Uitermate geschikt voor kids van 6 – 14 jaar!

Glas graveren, solderen, timmeren, speksteen, figuurzagen, foamclay

Hoe cool! Op zoek naar een creatieve betaalbare unieke activiteit? Dan is Techniek4Kids iets wat u zeker leuk gaat vinden! We hebben een techniekkar ontwikkeld waarbij er gekozen kan worden uit diverse activiteiten. De stoere jongens aan het solderen en de meiden aan de slag met glas graveren? U bepaalt zelf welke activiteiten u inzet.

Geen personeel beschikbaar?

Geen probleem! Wij regelen de organisatie van Techniek4Kids. Tijdens de gehele dag (deel) zijn er minimaal twee getrainde medewerkers van Unieke Activiteiten aanwezig die de activiteitenbegeleiding zullen verzorgen. Dat betekent dat u geen gedoe heeft met eigen personeel!

Wat heeft u nodig?

De Techniekkar is ontwikkeld voor circa 10 kinderen. Voor één activiteit (bijv. glas graveren) zijn de kids ongeveer 45 minuten bezig. Wanneer u de mogelijkheid heeft om ook tafels/bankjes ter beschikking te stellen dan kunnen wij per uur maximaal 25 kinderen begeleiden.

Wat zijn de kosten?

De kosten hebben wij opgesplitst voor twee verschillende doelgroepen.
* Tarieven per persoon (al mogelijk vanaf € 12,50 p.p.) Klik hier voor de prijslijst
* Groepen
U weet nog niet hoeveel bezoekers of deelnemers er meedoen aan deze activiteit. De kosten bedragen voor 4uur € 495,00 excl. BTW. Ongeacht de locatie berekenen wij standaard € 50,00 transportkosten.

Kiest u voor meerdere activiteiten uit ons assortiment dan kunnen wij een combinatieprijs aanbieden. Neemt u hiervoor contact met ons op; info@uniekeactiviteiten.nl

Glas graveren 2 Solderen 1 Speksteen 2

Heb je een vraag?