Bedrijfsuitjes


Bedrijfsuitjes

Zin in een uitje waarbij je samen met je team actief bezig bent? Neem plaats in een Bumperbal waarbij je alle kanten op kan vliegen... Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes en zorg dat je niet geraakt wordt door een laserpistool van het andere team bij de activiteit Lasergamen..... Zet je boog op scherp bij ArcheryTag en schiet met de pijl op de tegenstander...... ROOMSERVICE! Welkom in hotelkamer 25! Ontdek samen met je team de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen gebaseerd op de bekende Escaperoom en voor de meest fanatiekelingen onder ons. Trek de Kangoojumps aan en jump naar het basketnet van de tegenstander....

Als afsluiter of hoofdactiviteit in de avond kiest u voor een oerhollandse spelshow of een Dinnergame! Onderstaande arrangementen zijn met zorg samengesteld en zijn gebaseerd op de meest geboekte uitjes bij Unieke Activiteiten.

Klik snel door naar:

Sportief Arrangement
Sportief en lekker gek Arrangement
Mix & Match Arrangement
Ontsnap & Ontmasker Arrangement

 

SPORTIEF arrangement!

Lasergamen 1,5 uur
Bumperballz 1,5 uur

€ 28,00 per persoon* (op basis van 25 personen)
€ 24,00 per persoon* (op basis van 40 personen)
€ 22,00 per persoon* (op basis van 60 personen)

* exclusief BTW en eenmalig € 50,00 reiskosten (ongeachte de locatie in Nederland). Inclusief: materiaal en professionele begeleiding.

Zin in een actief en uniek potje voetbal en Lasergamen? Dan is het Sportief Arrangement een aanrader voor de sportieve medewerker.

Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag! Even uitpuffen van deze intensieve activiteit en na een korte pauze starten we met Lasergamen.  Duik weg achter een boom of verstop je in de bosjes maar zorg dat je niet geraakt wordt door een lasergun van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn er diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘Koning’ van jouw team. 

Hoe ziet zo’n sportief arrangement er uit? Na een korte uitleg wordt de groep verdeeld in 2 groepen. De ene groep begint met Lasergamen en de andere groep begint met Bumperballz. Na ongeveer 1,5 uur en een kleine pauze wisselen de groepen van activiteit. 

Alle activiteiten kunnen zonder meerprijs plaatsvinden op uw eigen gewenste locatie (sporthal, grasveld, bos etc.). 

Heb je een vraag?

SPORTIEF & LEKKER GEK arrangement

Kies uit 1,5 uur Lasergamen of Bumperballz in combinatie met 1,5 uur I Love Holland Spelshow

€ 28,00 per persoon* (op basis van 25 personen)
€ 24,00 per persoon* (op basis van 40 personen)
€ 22,00 per persoon* (op basis van 60 personen)

* exclusief BTW en eenmalig € 50,00 reiskosten (ongeachte de locatie in Nederland). Inclusief: materiaal en professionele begeleiding.

Zin in een actief en uniek potje voetbal of Lasergamen en daarna een gezellige spelshow spelen? Dan is het Sportief & Lekker Gek Arrangement een aanrader voor uw medewerkers.

Neem plaats in één van de grote opblaasbare ballen en stel je eigen team samen. In rondes van +/- 7 minuten voetballen twee teams van vier spelers tegen elkaar. Versla met je team de tegenstanders, maak de meeste goals en wordt winnaar van de dag, Of duik weg achter een boom en verstop je in de bosjes maar zorg dat je niet geraakt wordt door iemand van het andere team! Tijdens het spannende spel Lasergamen waarbij je zoveel mogelijk ‘shots’ maakt zijn er diverse spelvormen mogelijk. Haast je een weg naar het speelveld van je tegenstander en verover de vlag of verdedig de ‘Koning’ van jouw team.

Tijdens de spelshow I Love Holland gaan de voetjes van de vloer en is het tijd om de stembanden alvast op te warmen! Wie kent dé klassieker van I Love Holland nu niet? Tijdens diverse spelelementen veroveren de teams zoveel mogelijk punten. Welk team drukt als eerste op de knop en raad het juiste antwoord? De hits van toen & nu, hints en vragen over actualiteiten zorgen gegarandeerd voor een hilarisch en tegelijkertijd een super gezellig spel. Stilzitten is onmogelijk…

Hoe ziet zo’n sportief & lekker gek arrangement er uit? Na een korte uitleg over de activiteit wordt de groep verdeeld in teams en deze gaan de gekozen activiteit tegen elkaar spelen. Na 1,5 uur gaan we I Love Holland spelshow spelen, eventuele drankjes en versnaperingen dienen zelf verzorgt te worden,

Alle activiteiten kunnen zonder meerprijs plaatsvinden op uw eigen gewenste locatie (sporthal, grasveld, bos etc.).

MIX & MATCH arrangement

Keuze uit 2 van onderstaande activiteiten en 1 van onderstaande spelshows.3 uur activiteit + 1,5 uur spelshow

 Spelshows

 Activiteit

 I love Holland

 Lasergame

 CSI Dinnergame

 BumperBallz

 Employee of the Year

 Archerytag

 

 De EIgenwijze Reiziger

 

 Kangoo Jumps

* exclusief BTW en eenmalig € 50,00 reiskosten (ongeachte de locatie in Nederland). Inclusief: materiaal en professionele begeleiding.

Zin in actieve en unieke activiteiten en daarna een gezellige spelshow spelen? Dan is het MIX & MATCH Arrangement een aanrader voor uw medewerkers.

Hoe ziet zo’n MIX & MATCH arrangement er uit? Na een korte uitleg wordt de groep verdeeld in 2 groepen, de ene groep begint met de ene activiteit en de andere groep begint met de andere activiteit. Na ongeveer 1,5 uur en een kleine pauze wisselen de groepen van activiteit. Als iedereen de activiteit heeft gespeeld gaan we genieten van een hapje of een drankje of eventueel een diner en spelen we de gekozen spelshow of dinnergame. (hapjes, drankjes en het diner dienen zelf verzorgt te worden).

Alle activiteiten vinden zonder meerprijs plaats op uw eigen gewenste locatie (sporthal, grasveld, bos etc.).

ONTSNAP & ONTMASKER arrangement

Kluiscode 25 (hotelkamer of laboratorium) 1,5 uur & Dinnergame CSI (diner niet inbegrepen) 1,5 uur

€ 31,50 per persoon* (op basis van 25 personen)
Grotere groepen in overleg

* exclusief BTW en eenmalig € 50,00 reiskosten (ongeachte de locatie in Nederland). Inclusief: materiaal en professionele begeleiding.

Zin om uw medewerkers aan het denken te zetten? Dan is het ONTSNAP & ONTMASKER Arrangement een aanrader.

ROOMSERVICE! Welkom in hotelkamer 25! Maak samen met je team de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen. Welk team kraakt als eerste de kluiscode! En sta versteld van het diner… Niet alleen hoe lekker het is maar ook wat daar om heen gebeurt! Er is op mysterieuze wijze een moord gepleegd. Wie heeft dit gedaan, en waarmee? Cluedo is er niets bij!  Samen vormen jullie het forensisch team en gaan jullie op onderzoek uit.  Wie worden er de super detectives van de avond?

Hoe ziet zo’n ONTSNAP & ONTMASKER arrangement er uit? Na een korte uitleg wordt de groep verdeeld groepjes van 8 á 10 personen. Deze groepjes gaan om en om kluiscode spelen. Als alle groepen geweest zijn hebben we een kleine pauze en gaan we aan tafel om CSI-dinnergame te spelen en te genieten van een heerlijk diner.

Alle activiteiten vinden zonder meerprijs plaats op uw eigen gewenste locatie.

Wilt u zelf een arrangement samenstellen afhankelijk van de doelgroep, budget en groepsgrootte? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij maken graag een passend voorstel.