Scholen

Op zoek naar een afsluiting- of juist een introductiedag voor het schooljaar? Heeft u er al eens aan gedacht om iets  spectaculairs te organiseren voor uw studenten waarbij teambuilding, fun en sportiviteit voorop staat? 
 
Zet uw school op de kaart met een plezierige maar vooral sportieve teambuildingsdag (ochtend of middag) welke georganiseerd wordt door Unieke Activiteiten. Zo bieden wij de volgende unieke activiteiten aan die een hoge funfactor hebben. En dit alles onder toeziend oog van professionele begeleiding!


Afhankelijk van de groepsgrootte stellen we een (ochtend of middag) programma samen. Ook de tijdsduur is zelf in te vullen. Een interactieve spelshow zoals I Love Holland behoort ook tot de mogelijkheden. 
En of het betaalbaar is? Dat bepaalt u!  
 
25 tot 50      leerlingen:  € 21,50 p.p. *
50 tot 100    leerlingen:  € 17,50 p.p. *
100 tot 150  leerlingen:  € 16,00 p.p. *
150 tot 200  leerlingen:  € 13,50 p.p. *
* excl. BTW 21%, excl. reiskosten á € 0.35 per km.  

Is jullie school niet BTW plichtig? En toch een teambuilding training inboeken? Wij zijn CRKBO erkend, hierdoor vervalt de BTW!
 
En hoe ziet zo’n georganiseerde introductiedag er uit? De studenten worden verdeeld in verschillende groepen. Alle spelen staan klaar waarbij de groepen onderling rouleren van spel. Alle activiteiten vinden plaats op uw eigen gewenste locatie (sporthal, grasveld, bos etc.)

Wilt u zelf een dagprogramma samenstellen met één van onze unieke activiteiten? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 


Heb je een vraag?