Scholen

Op zoek naar een afsluiting- of juist een introductiedag voor het schooljaar? Heeft u al iets spectaculairs georganiseerd voor uw studenten waarbij teambuilding, fun en sportiviteit voorop staat? 
 
Zet uw school op de kaart met een plezierige maar vooral sportieve teambuildingsdag die georganiseerd wordt door Let us Train You.  Zo bieden wij de volgende unieke activiteiten aan die een hoge funfactor hebben. En dit alles onder toeziend oog van professionele begeleiding!

Van activiteit switchen? Ook ArcheryTag en KangooBasketJump zijn uitermate geschikt voor grote groepen.
En of het betaalbaar is? Dat bepaalt u!  
 
25 tot 50  leerlingen:  € 21,50 p.p. *
50 tot 100  leerlingen:  € 17,50 p.p. *
100 tot 150  leerlingen:  € 16,00 p.p. *
150 tot 200  leerlingen:  € 13,50 p.p. *
* excl. BTW 21%, excl. reiskosten á € 0.35 per km.  

Is jullie school niet BTW plichtig? En toch een teambuilding training inboeken? Wij zijn CRKBO erkend, hierdoor vervalt de BTW!
 
En hoe ziet zo’n georganiseerde introductiedag er uit? De studenten worden verdeeld in verschillende groepen. Alle spelen staan klaar waarbij de groepen onderling rouleren van spel. Als afsluiter of juist als begin zal de spelshow I Love Holland gespeeld worden. Alle activiteiten vinden plaats bij u op locatie! 

Op basis van de prijzen per leerling zijn alle genoemde activiteiten inbegrepen. Wilt u zelf een dagprogramma samenstellen met één van onze unieke activiteiten? Dit behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Heb je een vraag?